Viatge al fang

Aquest document audiovisual és la imatge viva del relat Viatge al fang que vam publicar fa una setmana. Aquí teniu la prova de la nostra experiència.

Avís important: les imatges que veureu a continuació no corresponen a cap excursió d'aventura, tour organitzat, ni safari extrany. Aquesta és la línia regular de bus en plena època de pluges que uneix les ciutats bolivianes de Trinidad i Rurrenabaque en la conca amàzonica.

Temps estimat: 12h.
Temps real: 43 h.

8 comentaris:

  1. Ahora me siento menos mal por haberlos llevado a la panga de la muerte (eso no fue nada comparado con esto)........... Yo si les creía cuando nos contaban que ese viaje en Bolivia había sido fuerte pero después del video jejejeje ya entiendo por que necesitaban tan urgentemente playa, sol y mar para descansar.

    ResponElimina
  2. Joan i Anna! Aquest reportatge de l'autopista de fang és impressionant. Heu de recordar que tots en venim, del fang -segons la Bíblia- per tant no estàveu gaire allunyats dels vostres orígens! El final del vídeo no queda gaire clar. Se suposa que estiràveu l'autocar, però en perpendicular ¿Amb quin objecte? ¿Que no sortís de la carretera de fang? Estic content perquè per fi he pogut escriure un comentari. L'Eva m'ha ajudat. Petons i abraçades (El Madrit ha perdut 0-1 contra l'Sporting de Gijón. Jesús

    ResponElimina
  3. Per vosaltres ha sigut un malson però vist des d'aquí, sentada a una còmoda cadira, amb tot d'asfalt al voltant, sembla més aviat una aventurilla... Buf! espero que el destí del viatge per aquest camí de fang hagi valgut la pena!!!!!!!!!!!! una abraçada des de l'Empordà!

    ResponElimina
  4. Hola pare:
    ja veig que estàs fet tot un crack de les noves tecnologies (amb la inestimable ajuda de la GRAN Eva. Mareta meva quina experiència! L'objectiu com bé dius era que les rodes no llisquessis i se n'anés tot en orris. També vam haver d'estirar-lo de davant...va ser un malson fet realitat. Merci per seguir-nos. Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Mabel!!! Jajaja un poquito menos mal si te puedes sentir... pero no mucho, eh! que la panga de la muerte no es cualquier cosa!!! pero todo sufrimiento tiene su recompensa y esa... no tiene precio: playas paradísiac, cabañas, sol, hamaca, cocos y ron!!!

    ResponElimina
  6. Elisabetis!!! que tal??? si clar, clar! això és molt fàcil de dir! Nosaltres al principi també pensàvem que sería una aventurilla... però l'aventurilla durant més de 40 hores acaba en un malson!!! Molts petonets cap a l'Empordà!!

    ResponElimina
  7. hola col.legues
    akest trajecte el tenia previst fer l'any vinent, entre juliol i agost, pero en vista de la vostra experiencia .... (en quina epoca concretament ha sigut aixo?)
    merci i molta sort
    Cris

    ResponElimina
  8. Hola Cris!
    Què tal??
    Doncs quan nosaltres vam fer el trajecte Trinidad-Rurrenabaque era gener. Allà l'època de plujes és entre novembre i abril o sigui que si hi vas el juliol-agost sería perfecte! Realment el camí es espectacular!
    Per qualsevol altra cosa ja saps on trobar-nos!
    Una abraçada

    ResponElimina